Definitief concept!

110 dagen,
43 pagina’s,
15.238 woorden,
106.580 tekens,
559 alinea’s &
1182 regels

Zijn er voorbijgegaan of gecreëerd gedurende de afgelopen drieënhalve maand waarin ik aan mijn afstudeeronderzoek heb gewerkt. Maar vandaag is het zover, vandaag heb ik mijn definitieve concept op hoop van zegen naar de 1e en 2e lezer verzonden. Indien zij mij een “GO!” geven, mag ik in één van de eerste weken van juni mijn onderzoek verdedigen en het daarmee hopelijk voldoende afronden.
Als ik daarnaast in de komende twee weken ook de laatste vier HES-tentamens met succes afrond, betekend het dat ik binnen nu en maanden over een HBO-diploma beschik. Klinkt tof, toch?

Verder:
– Was gisteren mijn laatste officiële lesdag op de HES (als alles volgens plan verloopt)
– Is bovenstaande afbeelding een sneak-preview, oftewel screenshot, van het voorblad van mijn afstudeerrapport
– Is het ‘logo’ ontworpen door m’n zeer gewaardeerde broeder Arco

Update 23-05-2011: Het is een GO! Oftewel dit concept mag als definitief upgeload worden en vervolgens mag ik het verdedigen. Jeej!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*