2012 (en een beetje) Nieuwjaarsblog

Voor het vier jaar op rij schrijf ik nu op een stukje tekst waarin ik terugkijk op het afgelopen jaar en vooruitblik op het toekomstige jaar, je zou het bijna een “gewoonte” kunnen noemen. In het verleden verscheen deze lap standaard m’n hyves, maar aangezien hyves langzaam afgestorven is staan ze sinds 2010 op: www.ronaldmul.nl

(In) 2011:

 • Heb ik een vast contract voor onbepaalde tijd gekregen bij Kop of Munt!
 • Ben ik voor de eerste keer als leiding meegegaan op korfbalkamp.
 • Ging de zomervakantie naar lloret, waar we met 9 man een witte villa met groot zwembad huurden. Het strand hebben we niet gezien, toch heb ik wel lang op een rotspartij tegen de zee aangekeken. Maar dat verhaal is emotioneel/persoonlijk/spectaculair/mooi? om hier op te schrijven, vraag er eens naar als je me in real-life ziet 😉 Verder gezien in lloret: Catwoman, oorlogsgeweld, rubberen kogels, vechtende fransen, bodymasters, de daarhorende bloedbaden, autoverkopers, verwijderde filmpjes, rotspartijen, kapotgereden auto’s en een shinende Punto!
 • Concert-at-Sea, Mysteryland, 3-dagen Tomorrowland, 3-dagen ADE en het jaar feestelijk afgesloten in “Das Bootshaus” te Keulen!
 • Kocht ik een gouden Fiat Punto uit 1998, een superheld waarmee ik inmiddels al +10.000 kilometer mee heb afgelegd.
 • Verbleef ik met 13 anderen een weekendje op een boot in Rotterdam.
 • Heb ik een Android-toestel gekocht (febrauri), maar begint de batterij momenteel al minder te worden.
 • Plaatsen: Amsterdam, Boom (België), Clermont-Ferrand (Frankrijk), Keulen (Duitsland), lloret de Mar (Spanje), Rotterdam, Scharendijke (Zeeland), Vinkeveen, De Waver

(In) 2012:

 • Ben ik een relatie aangegaan met Mariëlle W, wat erg goed bevalt.
 • Een weekend in februari met 19 personen op een boot in Groningen!
 • Ga ik een eigen huis in Amsterdam kopen! (voornemen)
 • Mijn tweede korfbalkamp als leiding?
 • Justice in Paradiso, Concert-at-Sea, Tomorrowland and more…
 • Een vakantie in een villa in Blanes, wederom met een gouden Fiat Punto.

Note op 09-04-2012: Bovenstaand stuk tekst heb ik geschreven op 4 februari met de gedachte het niet veel later af te ronden. Dit is er nooit van gekomen… Daarom hierbij alsnog de lap tekst die ik gebouwd heb op 4 februari.

En uiteraard alsnog “gelukkig nieuwjaar” voor iedereen die ik heel 2012 nog niet gesproken heb

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*